Home Community

Community

Word ook lid van de 247Green community op Facebook en deel je foto’s, stel vragen en laat je inspireren! Hier ontmoet je mensen met liefde voor alles wat groeit en bloeit. Of je nu vooral van bloemen of kamerplanten houdt of juist vooral gek bent op tuinieren, in de natuur zijn, iedereen is welkom! Je vindt in de community beginners, mensen die al een beetje wegwijs zijn en echte doorgewinterde experts. Ruim 1500 groenliefhebbers doen al mee! Kom er bij!

247Green Community

Welkom bij de 247Green community! Wij geloven dat planten en bloemen mensen gezonder en gelukkiger maken en willen dat uitdragen met onze websites en deze community. We willen mensen verbinden die een passie hebben voor “alles wat groeit en bloeit”!
Jane Lichtenveldt
Jane Lichtenveldt2 dagen geleden
Een nieuw stukje tuin.
Jane Lichtenveldt
Jane Lichtenveldt13 uren geleden
Buddlea laantje.
Marcus Mulder
Marcus Mulder shared Stadstuin Dordrecht's post to the group: 247Green Community.1 dag geleden
Eucomis comosa Leila. Een prachtig mooi vrij laag gekweekt bolgewas die nu al in knop prachtig paarsrood is. En dat toefje blad. Dat is toch schitterend om te zien. Ze noemen het niets voor niets Ananasplant omdat deze bloeiwijze er zo sterk op lijkt. De naam Alohalelie heb ik ook voorbij zien komen. Oorspronkelijke herkomst is trouwens Zuid-Afrika. Waar eigenlijk de meeste mooie zomerbolgewassen vandaan komen.
Marcus Mulder
Marcus Mulder shared Stadstuin Dordrecht's post to the group: 247Green Community.2 dagen geleden
Littonia modesta. Een prachtig klimmend in de zomer geel oranje bloeiend knolgewas dat verwant is aan de meer bekendere Gloriosa. De knollen zijn goed in de winter droog en koel te bewaren. Heeft aan het eind van het blad een hele mooie krul zitten waarmee het zich aan andere planten vast houd. Een bladrank.
Marcus Mulder
Marcus Mulder shared Stadstuin Dordrecht's post to the group: 247Green Community.2 dagen geleden
Lilium Black Beauty. Staat nu voor het tweede jaar en merk telkens weer dat Lelies een paar jaar moeten zetelen voordat ze goed in bloei komen. Ook bij deze beauty is dat het geval maar dan heb je ook wat. Wat een kleur en combinatie. Werkelijk schitterend. De eerste bloem is ontloken en er zullen nog vele volgen. Is een kruising tussen L. henryi en L. speciosum. 1957
Marcus Mulder
Marcus Mulder shared Stadstuin Dordrecht's post to the group: 247Green Community.2 dagen geleden
Anemone Ruffled Swan. Een prachtig al midden in de zomer bloeiende Japanse Anemoon van de Rupicola groep. Sowieso vind ik de gehele Swan serie mooi.