Home Tuin Pluk de dag in…een pluktuin!

Pluk de dag in…een pluktuin!

Pluk de dag in…een pluktuin!
0

Lekker he, die maand mei? Altijd een heerlijke maand voor bloemstylisten, omdat er dan ook weer veel moois te plukken valt in het ‘wild’, zoals geurende seringen- en rozentakken of kleurige rodondendrons.

Wat echt een aanrader is als u van veldbloemen houdt, is om een bezoekje te brengen aan een pluktuin. Met een emmertje en een schaartje het land op om zelf een boeket samen stellen, echt superleuk om te doen!

Er zijn verschillende pluktuinen in het land (gewoon even op internet zoeken op ‘pluktuin’). Zelf was ik nog niet zo lang geleden in de pluktuin van Hoeve Ravenstein in Baarn, waar ik een weelderig veldboeket heb samengesteld. Hier het filmpje met tips:

 

Reacties
Sarah Dikker Sarah Dikker is bloemstylist in hart en nieren en verwierf landelijke bekendheid toen zij in 2014 in het SBS-programma Hollands Beste Bloemstylist uitgeroepen werd tot winnaar. Sindsdien is Sarah een veelgevraagd bloemstylist en heeft zij veel succes met haar eigen bedrijf Moods by Sarah. Sinds 2016 heeft Sarah haar eigen tv-programma Fleur je Leven op SBS, waarmee ze dagelijks een minuutje bloemeninspiratie uitstrooit over Nederland.