Zo vieren de groene sterren kerstmis! - 247Green.nl
Home Nieuws Zo vieren de groene sterren kerstmis!

Zo vieren de groene sterren kerstmis!

Zo vieren de groene sterren kerstmis!
0

In diverse media verschijnen lijstjes met foto’s en kerstwensen die bekende voetballers of filmsterren hebben gedeeld met kerstmis. Wij maakten onze eigen versie en sprokkelden de kerstwensen van de ‘groene sterren’ bijelkaar!

Lodewijk Hoekstra en Sarah Dikker


Allereerst natuurlijk onze eigen Lodewijk en Sarah. Geeft het dat dit filmpje vorig jaar al is opgenomen? Welnee, want de wensen zijn nog steeds hetzelfde!

Freek Vonk


Onze nationale knuffelbioloog Freek stond op de cover van de kerstspecial van de Telegraaf. Leuke foto en leuk onderschrift van Freak…eh Freek. Laterrr!

Kees de Boon


Moestuinblogger Kees de Boon meldt op twitter dat duiven zich tijdens een dag voor kerst tegoed hebben gedaan aan zijn boerenkool. Duif op het kerstmenu voor tweede kerstdag, Kees?

Judith Baehner


Schrijfster en styliste Judith Baehner gaf al op 18 december een impressie van de voorbereidingen voor haar perfecte groene kerstdiner!

Helga van Leur


Weervrouw Helga van Leur spoort ons aan om van ‘het moment’ te genieten omdat het zo weer voorbij is. Waaraan wij zouden willen toevoegen: als je het vorige moment vergeten bent te genieten, geen nood, er komt altijd weer een nieuw moment!

Adam Frost


BBC-tuinman Adam Frost klom hoog de boom in voor deze hele Maretak (Mistletoe)! Ziet er prachtig uit!

Jeff Leatham


Celebrity bloemschikker Jeff Leatham postte dit plaatje op Instagram met de opmerking dat hij bij Kris Jenner op bezoek was. We hebben het moeten opzoeken, maar dat blijkt dus een van de Kardashians te zijn. Is dat niet die familie die rijk en beroemd is geworden met…rijk en beroemd zijn op tv? Weten wij veel, wij kijken liever naar de natuur dan naar de tv.

Monty Don / Gardener’s World


De stagiair bij Gardener’s world mocht deze foto van Monty Don en zijn honden iets kerstigs meegeven. Idee 8, uitvoering 4.

Rachel de Thame


Rachel de Thame is een stijlvolle tuinvrouw, jammer dat ze zelf niet op de foto staat.

Heb je andere suggesties? Laat het ons weten!

Reacties