Home 247Green Dat kan groener!

Dat kan groener!

Dat kan groener!
0

TV-tuinmannen Lodewijk Hoekstra en Angelo Dorny zijn op zoek naar ‘de lelijkste plek van Nederland en België’. Een plek waarvan je zegt: Dat Kan Groener! Daarom roepen ze iedereen op die zo’n plek weet om er een foto van te maken en deze te uploaden naar de website datkangroener.nl. De inzending met de meeste stemmen wordt door Lodewijk en Angelo getransformeerd tot een groene oase!

Meer groen in elke buurt

De campagne #datkangroener is een spontane samenwerking tussen de Lodewijk en Angelo. Beiden tv-tuinmannen willen de vergroening in Nederland en België bevorderen. Want meer groen in de buurt is beter voor het welzijn en de volksgezondheid, maar het is ook hard nodig om wateroverlast en hittestress op te kunnen vangen. Door meer groen aan te planten houden we het hoofd koel en de voeten droog!

https://app.je/datkangroener

Stemmen tot 30 november

De campagneperiode van #datkangroener loopt tot 30 november. De inzendingen met de meeste stemmen zullen door een jury worden beoordeeld en de plek van de uiteindelijke winnaar verdient de twijfelachtige titel ‘Lelijkste plek van Nederland en België’. Een professioneel team van NL Greenlabel zal deze plek samen met de buurtbewoners aanpakken en transformeren tot een mooie groene oase. Naast deze hoofdprijs zijn er ook kleinere prijzen te verdelen, beschikbaar gesteld door genereuze sponsors van de actie die het belang van vergroening onderkennen.

Klik op het plaatje of ga direct naar datkangroener.nl!

Over de initiatiefnemers

247Green.nl is een online platform over ‘alles wat groeit en bloeit’ met als missie het bewustzijn te vergroten van de positieve effecten van groen op mens en maatschappij. Lodewijk Hoekstra is een van de initiatiefnemers van 247Green. De Tuin op Tafel is een maandelijks tuinmagazine met Angelo Dorny als hoofdredacteur en gericht op (moes-)tuinliefhebbers in Nederland en België. NL Greenlabel is een netwerk van duurzame groenbedrijven met als doelstelling de inrichting van de buitenruimte weer in balans te brengen met de natuurlijke leefomgeving door het gebruik van duurzame producten en materialen en groen te bevorderen. Samen met Nico Wissing is Lodewijk Hoekstra de drijvende kracht achter dit netwerk.

ia2aa22c82db99c84952489553195299

Reacties
webredactie De redactie struint 24/7 het web voor je af, op zoek naar de leukste, opvallendste en meest inspirerende weetjes, artikelen, filmpjes en plaatjes over groene onderwerpen! Tips zijn altijd welkom via redactie[at]247green.nl