Home Deel jouw verhaal!

Deel jouw verhaal!

Heb jij een verhaal dat je graag wilt delen via 247Green? Wij ontvangen graag inzendingen van lezers en publiceren alles wat ons interesseert en bijdraagt aan de doelen van 247Green. Vertel ons waarom jouw verhaal interessant is en zorg dat je [korte!] beschrijving grammaticaal correct is en geen spelfouten bevat. In de kolom hiernaast vind je nog meer schrijftips. Bij voorbaat dank voor je moeite!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Titel van je artikel

De tekst van je artikel

Een afbeelding (jpg of png)

Welke rubriek

Een link naar een externe website

Een link naar een video

Schrijftips

Alle inzendingen worden eerst gelezen door onze redactie om er voor te zorgen dat je verhaal aansluit bij de doelstellingen van 247Green.  Door deze richtlijnen te volgen is de kans groot dat je verhaal wordt toegevoegd aan 247Green:

Artikelen bevatten meestal 400 tot 1200 woorden. Inzendingen met minder dan 400 tekens worden niet gelezen.

Een artikel wordt beter gelezen als er een beeld bij zit. Je kunt een afbeelding bijvoegen in .jpg of .png formaat van maximaal 1 MB. Je kunt ook een link naar een afbeelding toevoegen.

Schrijf je verhaal – tenzij heel persoonlijk – bij voorkeur niet in de ik-vorm. Spreek je lezer aan met ‘je’ als het gaat om een tip of doe-het-zelf instructie.

Gebruik spellingscontrole, lees je artikel na en deel het in met tussenkopjes – we gaan je artikel meestal niet herschrijven en publiceren geen slecht geschreven teksten.

Verdiep je in de tone-of-voice van 247Green en sluit daar zo veel mogelijk bij aan. Voor de duidelijkheid: Wij publiceren bij voorkeur uitsluitend verhalen met een positieve strekking en vermijden elke vorm van activisme. Ons doel is om mensen te inspireren en te informeren over alles wat groeit en bloeit, met een focus op de plantenwereld.

Hou er rekening mee dat we niet elke inzending direct kunnen lezen en dat we niet ieder verhaal kunnen plaatsen.