1. Home
  2. Nieuws
  3. Ontdek de groene schatkamer van Nederland met de Open Tuinen Gids 2021!

Ontdek de groene schatkamer van Nederland met de Open Tuinen Gids 2021!

Ontdek de groene schatkamer van Nederland met de Open Tuinen Gids 2021!
0

Hij is er: de Open Tuinen Gids 2021 van de Tuinenstichting. De 30e Open Tuinen Gids! Met 360 prachtige tuinen, waaronder groenerfgoedtuinen, die een bezoekje absoluut waard zijn.

De gids bevat niet alleen 63 nieuwe tuinen ten opzichte van vorig jaar, maar ook kwekerijen en tips voor interessante publieke plekken. Laat je inspireren door bijzondere kwekerijen, landgoederen, oude pastorietuinen met zeeën van stinsenplanten, moderne grassentuinen of ecologische (moes)tuinen verspreid over het hele land!

De Open Tuinen Gids wordt al 30 jaar samengesteld door vrijwilligers van de Nederlandse Tuinenstichting. Alle donateurs ontvangen elk jaar een exemplaar, maar net als vorig jaar wordt de gids ook op enkele selecte verkoopplaatsen verkocht. Je kunt hem natuurlijk ook aanschaffen door het formulier op de website in te vullen. Dan krijg je hem thuisgestuurd.

Voor slechts € 19,95 heb je een mooi cadeau voor familie, vrienden en tuinliefhebbers en breng je meteen het belangrijke werk van de NTs onder de aandacht. Inclusief verzendkosten komt de gids op € 24,95.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bureau van de NTs, 020-623 5058 en info@tuinenstichting.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen