1. Home
  2. Promotie
  3. Geef je tuin wat extra’s 

Geef je tuin wat extra’s 

Geef je tuin wat extra’s 
0

Genieten van een natuurlijke tuin is het mooiste wat er is, zeker in de zomer, wanneer alles groeit en bloeit! Toch kun je op een gegeven moment genoeg krijgen van de indeling van je tuin en ben je soms even toe aan iets nieuws. Maar precies dat is nu het mooie van tuinieren: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vijver in je tuin? Eentje waarin je zelfs kunt zwemmen? 

Lekker zwemmen

Zomerhitte, net als de meeste mensen vinden wij het heerlijk. Maar teveel hitte is niet goed. Daarom kiezen we altijd voor natuurlijke tuinen, met weinig tegels en veel verkoelende planten. Dat is beter voor je tuin, de planten en de dieren en je hebt er zelf ook veel profijt van. Een mooie waterpartij in je tuin is natuurlijk helemaal optimaal. Als je er plek voor hebt, denk dan eens aan de aanleg van een eigen zwemvijver. Het klinkt misschien onbereikbaar, maar dat hoeft het niet te zijn. Zwemvijvers zijn er in alle soorten en maten, van strak tot heel natuurlijk. Het geeft je tuin een mooie en rustige uitstraling en je kan er ook nog eens in zwemmen!

Bijzonder

Wij vinden het heerlijk om zelf in de tuin te werken en om nieuwe plannen te bedenken voor de indeling of de beplanting. Maar als je weinig tijd hebt of gewoon niet weet waar je moet beginnen zijn er overal in het land uitstekende hoveniers te vinden die je het moeilijke werk uit handen kunnen nemen. Zij maken de indeling, het beplantingsplan en leggen alle benodigde zaken aan. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is te genieten van je exclusieve tuin.

Tip: Bedenk vooral wat jij mooi vindt en wat jij nodig hebt, niet alleen wat hip is.

Bol AlgemeenBol Algemeen