Home Tuin Mijn huis verduurzamen: Waar moet ik beginnen?

Mijn huis verduurzamen: Waar moet ik beginnen?

0

Hoe heb ik mijn huis zo duurzaam mogelijk gemaakt? Ik zou zeggen, kijk maar mee. De maatregelen die ik heb genomen zijn ook geschikt voor een bestaande woning. Misschien in een andere vorm en misschien niet alles in een keer. Je woning verduurzamen doe je stap voor stap.

Stap 1: Waar moet ik beginnen?

Verstand van tuinieren heb ik, maar een energie-expert ben ik natuurlijk niet. Om een duurzame woning te bouwen, vroeg ik de hulp in van Qurrent, de groenste energieleverancier van Nederland.

Reacties
webredactie De redactie struint 24/7 het web voor je af, op zoek naar de leukste, opvallendste en meest inspirerende weetjes, artikelen, filmpjes en plaatjes over groene onderwerpen! Tips zijn altijd welkom via redactie[at]247green.nl