1. Home
  2. Tuin
  3. Mijn huis verduurzamen: Warmtepomp

Mijn huis verduurzamen: Warmtepomp

0

Hoe heb ik mijn huis zo duurzaam mogelijk gemaakt? Ik zou zeggen, kijk maar mee. De maatregelen die ik heb genomen zijn ook geschikt voor een bestaande woning. Misschien in een andere vorm en misschien niet alles in een keer. Je woning verduurzamen doe je stap voor stap. 

Stap 3: Installeren van de warmtepomp

We moeten in Nederland zo snel mogelijk van het gas af. Vraag dat maar aan de Groningers. Alleen de meeste woningen worden nog verwarmt met gas. Deze fossiele energiebron zorgt voor veel CO2-uitstoot. Maar dat gaat veranderen. Het tijdperk van de HR-ketel komt in zicht. Een warmtepomp is hét alternatief voor verwarmen met gas. Je gebruikt de warmte die in de lucht zit of in de grond. Je verwarmt je woning met natuurlijke warmte.

Klik hier voor meer informatie over de warmtepomp via Qurrent.

Bol AlgemeenBol Algemeen