1. Home
  2. Tuin
  3. Mijn huis verduurzamen: Zonnepanelen

Mijn huis verduurzamen: Zonnepanelen

0

Hoe heb ik mijn huis zo duurzaam mogelijk gemaakt? Ik zou zeggen, kijk maar mee. De maatregelen die ik heb genomen zijn ook geschikt voor een bestaande woning. Misschien in een andere vorm en misschien niet alles in een keer. Je woning verduurzamen doe je stap voor stap. 

Stap 4: Installeren van de zonnepanelen

Zelf je stroom opwekken op het dak van je woning, dat voelt gewoon goed. Bovendien zijn de kosten van de afgelopen jaren ook nog eens drastisch gedaald. Zonnepanelen zijn een duurzame investering met een hoog rendement. Nog altijd zijn zonnepanelen onverslaanbaar als een goede investering in duurzaamheid met een hoog rendement. Het is dus schoon én slim. Van zonlicht elektriciteit maken komt geen CO2 vrij. Terwijl je wel een lagere stroomrekening ontvangt.

Klik hier voor meer informatie over de zonnepanelen via Qurrent.

Bol AlgemeenBol Algemeen