1. Home
  2. Tuin
  3. Mijn huis verduurzamen: Isolatie

Mijn huis verduurzamen: Isolatie

0

Hoe heb ik mijn huis zo duurzaam mogelijk gemaakt? Ik zou zeggen, kijk maar mee. De maatregelen die ik heb genomen zijn ook geschikt voor een bestaande woning. Misschien in een andere vorm en misschien niet alles in een keer. Je woning verduurzamen doe je stap voor stap.

Stap 2: Isolatie

Isoleren is niet bepaald sexy, maar het is wél de basis van een duurzaam huis. Warmte is de grootste energieslurper en kostenpost van je woning. Goede isolatie is de basis van elke duurzame woning. Het maakt je huis comfortabeler en vermindert je gasverbruik. Isolatie laten aanbrengen is veel minder ingrijpend dan je denkt. Vaak is de klus in een middagje gedaan.

Klik hier voor meer informatie over Isoleren met Qurrent.

Bol AlgemeenBol Algemeen